OVER ELLEMIEKE

I believe I am Manifesting Magic

Ellemieke werd bekend door haar rol in de televisieserie Goudkust. Deed eerst jaren modellenwerk voor ze overstapte naar televisie.

Joop van het Ende vroeg haar assistente te worden in Milleniumspel op RTL 4. Op dezelfde zender presenteerde Vermolen Puzzeltijd.

De presentatrice stapte over naar SBS waar ze jaren lang Shownieuws en het programma De 25 presenteerde. 

Ellemieke Vermolen

YOUR PERSONAL COACH

If light is in your heart
you will find your way home

placeholder image
placeholder image
Ellemieke Vermolen

WHAT I DO

Ik wil  je helpen terug te komen in je kracht. Het verdriet na het verlies van een dierbare middels  bijzondere en liefdevolle meditaties voor zelfliefde, loslaten en vergeven.

'Het verliezen van een kind is onmenselijk. Het verdriet is allesoverheersend en de pijn lijkt ondraaglijk. Lijkt, want hoe ondenkbaar het klinkt: Ook deze pijn krijgt uiteindelijk een liefdevolle plek. Ik  hoop jou te helpen je kracht terug te vinden na verlies. Als ik het kan, kan jij het ook.'

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

Kind Reminder

 • Yoga is medicine

  Meditation is medicine

  Sleep is medicine

  Connection is medicine

  Self-love is medicine

  Graditude is medicine

WE DOEN HET

Samen

Ellemieke Vermolen
Ellemieke Vermolen - Kom weer in je Kracht

KOM WEER IN JE KRACHT NA VERLIES

Een thema waar iedereen vroeg of laat mee te maken krijgt: het verlies van een dierbare. Je bent niet alleen. Je hoeft het niet alleen te verwerken. Ellemieke helpt jou om weer in je kracht te komen.

Met heel mijn hart en ziel deel ik mijn persoonlijke verhaal in de hoop jou te helpen je kracht terug te vinden na verlies. Als ik het kan, kan jij het ook. 

Bestel mijn boek