WIN WIN WIN

Hallo lieve Happyfoodies,

Omdat ik zo dankbaar en Happy ben, heb ik een leuke win actie!
Jullie kunnen Happy Food & Happy Shake winnen!
Wat moet je doen?!

Like mij op:  Facebook   &  instagram

En laat een leuk berichtje hieronder achter, wie weet ben jij dan straks de Happy eigenaar van:

Happy Shake & Happy Food

 

Enjoy XOXO

 

 

Write us your thoughts about this post. Be kind & Play nice.
 1. Cathy Kasse says:

  Lieve Ellemieke,

  Ik volg op beide al een tijdje en van jou gezonde food wordt ik altijd Happy!
  Ik ben nu zwanger en hoop straks ook op een gezonde en happy manier weer op gewicht te komen.
  Hopelijk lukt mij dat met jou twee mooie boeken!
  Liefs Cathy

  Beantwoorden
 2. Angela says:

  Lieve Ellemieke,

  Graag zou ik de boeken ontvangen, omdat ik mijn zoontje van 5 vaak gezonde maar smakeloze gerechten voorschotel. Vaak bak ik een kipfilet en doe daar groenten bij, maar hij vindt het helemaal niet lekker wat ik maak. Ik hoop hem bij te maken met Happy food want dat verdient hij! ♡ liefs, Angela

  Beantwoorden
 3. Angela says:

  Hoi Ellemieke,

  Wat zou ik deze graag willen winnen. Iedere keer wil ik afvallen, gezonder leven, maar lang lukt het niet, gewoonweg omdat het mij te eentonig word waardoor de discipline zakt. Ik mis houvast, de handvaten waar niet alleen ik gezonder van ga leven, maar ons hele gezin. Ik ga duimen!

  Groetjes Angela

  Beantwoorden
 4. Troy says:

  Hey Ellemieke,

  Zowel jouw eerste boek als jouw blog zijn een grote (en vooral lekkere) inspiratiebron voor leuke gerechtjes. Dankzij jouw recepten kwam ik al een aantal keer in aanraking met ingrediënten die ik anders niet zou gebruiken of kennen. Jouw laatste twee boeken staan dan ook op mijn verlanglijstje bij de Sint. 😉

  Groetjes, Troy

  (En keep up the good work! ;-))

  Beantwoorden
 5. Bo says:

  Happiness is looking forward to reading your lovely books and making your shakes and food with family and friends.

  Beantwoorden
 6. Brecht Maes says:

  Maak mij asjeblieft de Happy eigenaar van je twee boeken

  Beantwoorden
 7. Ester says:

  Als echte Happyfoodie vindt ik het reuze belangrijk om ook onze twee kinderen – hoe klein ze nog zijn – mee op smaakreis te nemen, samen met ze te kokerellen en ze op deze manier bij te brengen dat gezond voedzaam eten vooral heel erg lekker is. Nieuwe inspiratie & recepten zijn hierbij altijd welkom! Na alle prachtige foto’s die ik voorbij heb zien komen op FB, begin ik heel nieuwsgierig te worden naar de kookboeken zelf. Dussss fingers crossed…!!!!

  Beantwoorden
 8. Zou graag dat boek winnen en er alles eens uit testen!

  Beantwoorden
 9. Susan Jansen says:

  Wow wat zou dat een leuk kerstcadeau voor mezelf zijn! Ik zou je boeken SUPER graag willen winnen om aan de slag te gaan met nieuwe leuke en gezonde recepten Ik ga duimen

  Beantwoorden
 10. Karlijn says:

  Ik wil dolgraag de boeken winnen! Dank je wel voor je inspiratie!

  Beantwoorden
 11. Lisa says:

  Lieve Ellemieke,

  Je eerste boek “Happy Shake” vind ik heel erg fijn,

  Om deze win actie te winnen zou daarom een cadeautje zijn.

  Toen ik zag dat er een nieuw boek kwam was ik blij,

  Ja, een mooi exemplaar naast “Happy Shake” erbij.

  Lekker uren met jou nieuwe boek in de keuken,

  Ja, dat zal mijn vrije dag zeker opleuken.

  Happy zijn is waar het allemaal om gaat,

  en daarom is het fijn dat er nu een boek “Happy Food” bestaat.

  Liefs Lisa

  Beantwoorden
 12. Hoi ellemieke,
  Echt super wat je doet!
  Mooie boeken met al het gezonde!
  Ik zou dan ook graag willen winnen 🙂
  Ik ben nu zwanger van ons tweede kindje en wil ook de gezonde voeding zoveel mogelijk doorvoeren maar kom niet altijd op de juiste recepten..

  Beantwoorden
 13. Ellis says:

  Ellemieke,

  Ook jij bent een hele grote inspiratie om mijn kinderen en kleinkinderen aan gezond eten te laten proeven!! Bedankt een trouwe volger xx

  Beantwoorden
 14. Ramona says:

  Hoi Ellemieke, wat een geweldige actie. Ik ben natuurlijk fan van het eerste uur. Het nieuwe boek heb ik nog niet en zou het beste cadeau voor de feestdagen zijn! Blijf lekker boeken maken, want dat doe je fantastisch 🙂 Dikke kus en liefs Ramona

  Beantwoorden
 15. Claudia Peek says:

  Wat een superactie
  Ik die graag mee, wil de boeken graag, maar helaas nog niet in de gelegenheid geweest om te kopen.

  Beantwoorden
 16. Leoni says:

  Ooh wat een leuke winactie! Ik doe hier geregeld inspiratie op voor de gezonde maaltjes waar ik elke dag weer gelukkig van wordt. Ook geniet ik regelmatig van de heerlijke shakes. Binnenkort ga ik samenwonen met mijn vriend en ik droom ervan om dan de luxe te hebben van een grote boekenkast in de keuken vol geweldige kookboeken. Met deze twee boeken als nieuwe aanwinst zou ik helemaal happy zijn!

  Beantwoorden
 17. Leen says:

  Ik beken. Ik ben fan.
  Meer zelfs, we zijn met vier.
  Ik en mijn drie mannen.
  Onze zonen hun lievelingsgerechten komen uit jouw familie kookboek. Probleem is, ze zijn zo een grote fans dat ze jouw Happy Shake verborgen hebben… Dus dringend tijd voor een nieuw exemplaar en vooral tijd voor nieuwe gezonde inspiratie op ons bord.

  Beantwoorden
 18. Diana says:

  HAPPY FOOD – HAPPY ME

  Beantwoorden
 19. Ik ben erg benieuwd naar dit nieuwe boek en winnen is altijd fijn natuurlijk.
  Gezond eten is belangrijk. Zag iedereen dit maar.

  Beantwoorden
 20. Hoi Ellemieke, wat zou ik graag winnen. Gisterenavond nog je granola gemaakt en wou snel je pompoen humus proberen. Zou super zijn te experimenteren met jouw boek :). Liefs karen

  Beantwoorden
 21. Pascale says:

  Lieve Ellemieke,
  Ook deze Vlaamse volgt je al een tijdje op Facebook. Fantastische, gezonde recepten in kleurrijke, uitnodigende presentatie. Top! Je boeken staan op mijn verlanglijstje…misschienmaak je dit lijstje nu korter? 😉 Veel liefs uit Vlaanderen, Pascale

  Beantwoorden
 22. Ilse says:

  Ik zou ze heel graag willen winnen! Ik heb zelf happy shake al dus die zou ik aan een vriendin geven. Ben heel benieuwd naar happy food!

  Beantwoorden
 23. Hallo Ellemieke,
  Voor mijn 3 zoontjes zou ik dit heel heel graag willen winnen. I’m the world’s worst cook….Zij verdienen lekkerdere gezonde maaltijden. Ze zijn dol op mijn groene superhelden sapjes, maar wat variatie zou welkom zijn. Groetjes Danielle

  Beantwoorden
 24. Anita H. says:

  Hallo Ellemieke,

  Je hebt hebt zo’n positieve uitstraling. (Meen ik echt, niet om te slijmen.) Toen jouw boek Happy Shake nog niet zo lang uit was, heb ik tevergeefse pogingen gedaan om het boek te bemachtigen. Niet gelukt toen, daarna heb ik het op de lange baan geschoven. Dat boek zou ik nu alsnog willen ontvangen. Maar jouw nieuwe boek is ook heel welkom hoor.

  Beantwoorden
 25. Angeline says:

  Ik hoop dat ik kan zingen I’m So Happy…………..!

  Beantwoorden
 26. Lieve Ellemieke, het lijkt me heel leuk en inspirerend! Ik heb je boeken op mn verlanglijstje gezet voor kerst.. Zou toch leuk zijn als ik het win. Geïnspireerd door je recepten en leefstijl! Zo wil ik 2016 ook graag ingaan. Nieuw jaar, nieuwe kansen:)

  Beantwoorden
 27. Diana says:

  Ook hier in Frankrijk willen we graag gezonder eten met onze 2 jonge kids. Deze boeken zouden daar fantastisch bij helpen!

  Beantwoorden
 28. Kelly says:

  Happy worden wij van je receptjes. Niet om af te vallen maar wel om lekker en gezond te eten en te genieten! Wat een succes hadden de pepernoten, en wat een toeval dat we ook Sint en Piet in huis hadden. Happy; ook mama krijgt graag het perfecte pakje van Sinterklaas! 🙂 Liefs vanuit België x

  Beantwoorden
 29. Marleen says:

  Wauw wat een gave actie! Ik ben erg zoekende naar die gezonde leefstijl.
  Jij werkt daarvoor erg inspirerend. Ik hoop dat jou boeken in keuken mogen shinen!

  Beantwoorden
 30. Kim says:

  Leuke winactie! Ik ben altijd opzoek naar inspiratie voor geschikte gerechtjes om zowel mijzelf als mijn zoontje van 14 mnd voor te zetten!

  Heb nog geen van je boeken & begin te denken dat dat een gemis is.. 😉

  Groetjes Kim

  Beantwoorden
 31. Eerlijk gezegd moet ik bekennen dat m’n kast vol ligt met boeken om op deze wijze te gaan leven. Gezonder en bewuster. Een fulltime baan, een uit de hand gelopen hobby als fotograaf, een studie en een rijk sociaal leven maken dat ik er maar niet aan begin. Misschien kan dit de juiste trap onder m’n (nog flinke) billen zijn?!

  Liefs, een met zichzelf stoeiende Joyce

  Beantwoorden
 32. Ik ben 65 jaar en dus hoef ik geen voorbeeld meer te geven aan mijn kinderen. Gelukkig zijn allebei mijn dochters ook erg van het gezonde voedsel, daar ben ik erg blij mee.
  Dat heb ik toch doorgegeven en ook zij geven dat weer door.
  Zelf eet ik ook zo gezond mogelijk want natuurlijk wil ik graag zo lang mogelijk fit blijven. Een steun in de rug kan ik echter wel gebruiken want alle nieuwe mogelijkheden met voedsel zijn zo overstelpend, dat ik er soms van in verwarring raak.
  Jouw boeken zijn zeer aantrekkelijk en ik denk dat ik er veel uit kan leren.
  Lieve groet,
  Janny

  Beantwoorden
 33. Ellen Segers says:

  Hej Ellemieke,
  Jouw boeken staan op mijn verlanglijstje omdat ik 2016 goed wil starten maar oh wat zou het eens leuk zijn om dit te winnen! Ik ben verplicht Door gezondheids problemen zeer gezond te eten dus ik denk dat je boeken me zeker goed gaan helpen. Eender wie wint is er goed mee! Xxxxxxxx liefs, Ellen

  Beantwoorden
 34. Sylvia says:

  Hoi Ellemieke,

  Hah, Ik heb de reply knop gevonden, dus kan ik ook hier nog een berichtje schrijven.

  Ik wil je bedanken. Dank zij jou en nog een paar andere schrijvers, kan ik tegenwoordig zonder pakjes koken. Ik vond koken nooit leuk, nu wel en vooral als de rest van de familie dan mee eet. Ik kreeg in het begin veel commentaar. Die gekke mama die geen suiker eet. Maar het wordt steeds minder. Mijn kinderen vinden het nu super als ik hun zelfbedachte smoothies maak. Ik ben superbenieuwd naar je nieuwe boek en hoop daar ook weer heerlijke dingen voor het hele gezin uit te kunnen maken.

  Groetjes van Sylvia

  Beantwoorden
 35. Sanne says:

  Wauw!! Wat een te leuke actie.. ik hou van gezond eten en er bewust mee bezig zijn. Sinds kort volg ik je en.. ik bem fan!! Ik zou dolgraag

  Beantwoorden
  • Sanne says:

   Wauw!! Wat een te leuke actie.. ik hou van gezond eten en er bewust mee bezig zijn. Sinds kort volg ik je en.. ik ben fan!! Ik zou dolgraag
   jouw boeken willen winnen <3.

   Beantwoorden
 36. Judith says:

  Sinds 2 weken volg ik een dieet om van mijn buikpijn en opgeblazen gevoel af te komen en ik merk nu al een enorm verschil. Ik mis alleen nog wat inspiratie voor variatie in mijn voeding, wat het lastig maakt om het vol te houden. Deze boeken zouden een leuk hulpmiddel hierbij zijn, omdat er voornamelijk gebruik wordt gemaakt van ingrediënten die ik wel mag eten! Daarnaast zou het natuurlijk ook een super leuk kerstcadeautje zijn!!

  Beantwoorden
 37. Ik zou heel graag Happy food winnen. Onze zoontjes zijn met een paar uur verschil geboren in hetzelfde ziekenhuis( waar ikzelf ook als vroedvrouw werk), maar ik denk niet dat Théo zo flink eet als jullie zoontje, dus wou ik graag nog wat inspiratie opdoen. Hij wil nu wel al proeven van de Happy shakes en vindt sommige wel lekker…

  Beantwoorden
 38. Marjolein says:

  Leuk!!!! Je gezonde pepernoten waren gisteren een enorm succes!! 🙂 XXX

  Beantwoorden
 39. Caroline says:

  Hi Ellemieke,
  Ik doe graag mee met je actie…..heerlijk gezond koken Passie!!!

  Beantwoorden
 40. Martine says:

  Morgen 6 december is het 11 jaar geleden dat ik nog een sigaret heb gerookt. Een boek zoals happy shake of happy food zou een mooie beloning zijn.

  Beantwoorden
 41. Patricia says:

  Wat een leuke prijs <3 ik krijg binnenkort een luxe nieuwe keuken en kan niet wachten om dan allerlei lekkere gezonde gerechten te bereiden 😉 Jou boeken zouden daarvoor een super goede inspiratiebron zijn!

  Beantwoorden
 42. Ellemieke,

  Iets winnen staat nog op mijn bucket list en jij kan mij hier stiekem mee helpen 😉 Verder wil ik mijn 2 dochters Janne en Lowies laten genieten van happy healty food zonder dat ze het eigenlijk merken. Jouw boek als trucjesdoos ?! Alvast bedankt! Happy mom Julie

  Beantwoorden
 43. Vanessa says:

  Hoi Ellemieke!
  Ik volg al een tijdje je blog waar ik enorm veel inspiratie haal en ook uit je boeken haal ik veel leuke ideeën. Toen je vorig jaar in Biovita Brugge kwam om gezonde smoothies te maken heb je zo’n mooie woorden in mijn boek geschreven voor mijn zoontje Noah die toen pasgeboren was. Later zullen we samen koken en daarbij zeker jou receptjes en tips gebruiken. Hij is nu al zot van je happy shakes :-). Ik ben enorm benieuwd naar je nieuwe boek met alweer gezonde en lekkere receptjes! Vele groetjes van Noah en Vanessa!

  Beantwoorden
 44. Hoi Ellemieke,

  WAUW!! Wat een leuke actie om healty boeken te winnen 🙂
  Wat wil ik ze graag winnen omdat we allemaal wel wel goede tips kunnen gebruiken.

  Koken doe ik zonder pakjes, zakjes en zout, maar gebruik kruiden. Maar tegenwoordig raak je zo verward door alle tegenstrijdige berichten in de media dus kom maar door met alle bruikbare tips van Happy Shake & Happy Food. Ik ben fan van je dus mijn like heb je op Facebook en op Instagram.

  Groetjes Christa

  Beantwoorden
 45. Nienke says:

  Hoi,
  als ik dan het boek win dan kan je het gelijk signeren volgende week bij de Eetboetiek in Sluis, want ik wil heeel graag een gesigneerd exemplaar van je, gewonnen of niet :-), tot volgende week…. enne, ga zo door !!!

  Beantwoorden
 46. Rosalie says:

  Gezond leven en eten maakt me happy. Jouw boeken zijn gewoon simpelweg een bron van happiness voor iedereen, chapeau!

  Beantwoorden
 47. Niek Poels says:

  Hoi,
  Gefeliciteerd met je succes!
  Wat een leuke winactie is dit.
  De boeken heb ik nog niet en de inspiratie voor mij en mijn gezin is hartelijk welkom. Graag zelfs 🙂
  Keep up the good work!

  Beantwoorden
 48. Bianca says:

  Graag zou ik je Bork willen winnen!!! Dit omdat iedereen het druk heeft en er snel gegeten moet worden en men maar gauw naar de snelle/vette hap grijpt. Als we dan jou boeke winnen kunnen we voortaan gezonde makkelijke en snelle gerechten op tafel zetten en geven we onze kinderen het goede voorbeeld!!

  Beantwoorden
 49. Ilse says:

  Hoi Ellemieke. Ik ken je boeken nog niet. Maar ik ben nieuwsgierig. Ik hoop dat ik je boek win.

  Beantwoorden
 50. Yvon says:

  Wat een super actie. Sinds 10 maanden eet ik tota anders mede door intoleranties. Wat zou ik jou boeken graag hebben, ter ondersteuning. Succes met de actie

  Beantwoorden
 51. Myra says:

  Ik volg je al een tijdje via Facebook en ook ik probeer steeds gezonder te koken en te eten. De kinderen krijg ik makkelijk mee, maar nu mijn man nog… Dat is een heel ander verhaal…

  Beantwoorden
 52. Rosita says:

  Aan een mooie vrouw,

  Je bent een inspiratie voor mij en zoveel andere.
  Met je gezonde shakes, recepten, de presentatie, boeken, blog, foto’s, filmpjes en nog veel meer maak je ons healthy en happy.
  Ik hoop dat dit jou voldoening geeft om een gelukkige vrouw te zijn, je bent al een supermoeder, een mooi mens met een groot hart en ik wens jou al het goeds.

  Beantwoorden
 53. Aniek says:

  Leuk, ik doe mee.

  Beantwoorden
 54. eva says:

  Oh, ik word altijd helemaal happy van jouw receptjes, dus … Fingers crossed!

  Beantwoorden
 55. Hi!
  Wat een tóp actie! Ik heb het Happy Shake boekje al en daar ben ik helemaal fan van! Ik houd van jou visie en recepten 🙂 Wil daarom ook zo graag Happy Food! Toevallig appte mijn tante gister dat ze hulp nodig had bij recepten voor ‘groente shakes’, zoals ze het zelf noemde. Ik heb haar jou boekje aangeraden en een paar recepten doorgestuurd. Maar hoe leuk zou het zijn als ik haar dmv deze winactie het boekje cadeau zou kunnen doen! Mijn tante is niet de slankste en haar gezondheid is niet goed. Moe, futloos en bijna nooit energie. Ze hoopt dat ze door de groente shakes zich fitter gaat voelen. Ik vind het fijn om iets te krijgen, maar ook zeker iets te geven en deze winactie zou dat doen!
  Liefs, Tisha den Otter

  Beantwoorden
 56. Lieve Ellemiek,

  Ik kende je wel, als presentatrice al meerdere malen natuurlijk op TV gespot, maar pas toen ik op zoek was naar een healthy én vooral happy recept voor kruidnootjes te maken (voor mijn dochter ivm intolerantie voor verschillende voedingsmiddelen) leerde ik je pas écht kennen! Wat een fijn recept, het was een groot succes, niet alleen voor mijn dochter die eindelijk ook wat lekkers kon eten! De hele familie smeulde mee!

  Uiteraard willen we nu natuurlijk méér van deze healthy en happy recepten om uit te proberen!

  Liefs Joanna

  Beantwoorden
 57. Chiara says:

  Hoi.
  Ook ik doe graag mee met de win actie.
  Ik volg je al een tijdje op facebook en instagram en blijf je een echte inspiratie vinden.
  Ik heb een heleboel intoleranties en allergieën, ondertussen al dikke 10 jaar. Op de duur werd het eten met deze intoleranties zo beperkt, saai en smakeloos dat ik eindelijk de stap zette om écht gezond te gaan eten. Dit doe ik nu al een tijdje, maar ik kan nog alle hulp gebruiken voor nieuwe recepten die een goede, gezonde basis geven. Ik was vorige week super blij wanneer ik een receptje van je cruesli tegenkwam en zag dat je deze zonder suiker maakte. Dit is heel moeilijk te vinden en dus exact waar ik echt enthousiast van kan worden. Groetjes, Chiara

  Beantwoorden
 58. Kim says:

  Gaaf! Toffe winactie. Ik doe mee! Veel succes met Happy food. Spread the word!

  Beantwoorden
 59. Hoi Ellemieke,

  aller eerst de beste wensen voor 2016!

  zag je net op TV en was op zoek naar je 5 tips. Ieder jaar is het voornemen om nog beter op mijn gewicht te letten (lees een paar kilo afvallen). Sporten en gezond eten probeer ik al zoveel mogelijk te doen. Maar toch als je wat ouder wordt (59 dit jaar..) kunnen alle tips helpen om mijn doel te bereiken.
  Heel graag zou ik je boek winnen om zo inspiratie op te doen om nog gezonder te eten in 2016.

  Beantwoorden
 60. Miranda says:

  Je boeken lijken me een mooie handleiding om het roer eens flink om te gooien. Een nieuwe start in 2016.

  Beantwoorden
 61. Hoi hoi,
  Ik volg je al een tijdje op Facebook en Instagram. Je bent voor mij een inspiratiebron! Ik heb alle diëten gevolgd en helaas heeft niets bij mij gewerkt. Ja.. extra kilos’s heb ik erbij gekregen. Mijn nieuwe voornemen is: stoppen met diëten, maar gezond, puur en bewust leven! Ik wil in de toekomst dolgraag (een slanke) moeder worden, maar op dit moment voel ik me niet prettig in mijn lichaam. Met jouw boek hoop ik de knop om te kunnen zetten naar een gezond eetpatroon. Ik heb je net op tv gezien en jouw boek lijkt me echt fantastisch!

  Beantwoorden
 62. Jennifer says:

  Wat leuk! ik doe mee 🙂

  Beantwoorden
 63. Eline says:

  Wat super zeg.
  Ik volg beide. Ben super enthousiast over het boek.
  Wil gezonder en fitter worden.. Dit helpt!

  Beantwoorden
 64. Lisa says:

  Ik doe graag mee met de win actie. Je helpt mij echt goed op weg gezond te eten waardoor ik ook automatisch gezonder ga leven.
  Je inspireert mij echt! Ik zou heel blij zijn met jouw boek!!
  Ik blijf jouw site, Facebook en istagram in de gaten houden!

  Beantwoorden
 65. lincy says:

  ik volg je al een tijdje en ben wel nieuwsgierig naar meer!

  Beantwoorden